top of page
20200818_202629.jpg

Tervetuloa meille!

Yrityksen esittely

Meidän tarina

Usvainen joki, ranta, jossa näkyy liuskekiviportaat ja koivuja
Perhekuva. Edessä äiti, sen jälkeen takana isä ja kolme poikaa. Iloinen kuva.

Vuonna 2014 ostimme talon Lauhasta Kokemäenjoen rannalta. Jo ensimmäisenä kesänä oli selvää, että tähän tulee Lauhan Kanoottivuokraamo. Kaunis vesistö teki meihin välittömästi vaikutuksen.

Lauhan Kanoottivuokraamon taustalla ovat Annika ja Joonas Eklöf sekä kolme poikaa jotka auttavat vuokraamon toiminnassa. Nautimme luonnossa liikkumisesta sekä Kokemäenjoen rauhallisesta ympäristöstä. Haluamme jakaa upeat maisemat ja kokemukset myös muille. Kajakilla meloessa pääsee ainutlaatuisella tavalla kuuntelemaan luonnon ääniä. Melonta on myös hyvä liikuntamuoto ja toimii vastapainona varsinkin päätetyölle.

Joonas - melontaohjaaja

Mies meloo joella oranssilla kajakilla

Vesillä liikkuminen on ollut pienestä asti minulle intohimo jonka kipinä on varmasti peräisin isän kanssa pienenä tehdyistä kalastusretkistä. Asuimme varhaislapsuuteni ajan Siurossa, Kuloveden rannalla ja veneretkiä tehtiin kesäisin montakin kertaa viikossa. Innostus melontaan syttyi monta vuotta myöhemmin, ehkä n. 5-6 vuotta sitten mutta kun lajia ensimmäisen kerran kokeilin, oli selvää että tää on mun juttu. Muutettuamme Lauhan kylään vaimoni ja silloin ainoan poikamme kanssa, idea Kanoottivuokraamon perustamisesta syntyi varsin pian. Idea sai kuitenkin kypsyä useamman vuoden ennen kuin yritys lopulta perustettiin. Kai sitä rohkeutta oli kerättävä. Samalla perustettiin sekä minulle että vaimolleni Oy:n alle aputoiminimet. Kanoottivuokraamossa toimin yrittäjänä sekä melontaohjaajana ja teen aputoiminimellä putkitöitä suoraan asiakkaille sekä tarjoan kiireapua alihankintana yrityksille.  Päivätyöni on tällä hetkellä ammattikoulussa, Talotekniikan opettajana.

Annika - tapahtumatuottaja

äiti ja poika melomassa kaksikkokajakilla joella

Melonnassa parasta on se rauha ja hiljaisuus. Työni on muuten melko kiireistä, mutta meloessa saan stressiä purettua tehokkaasti. Nautin erityisesti suppailusta ja kajakkimelonnasta öisin.

Kanoottivuokraamon alaisuudessa toimii omalla nimelläni aputoiminimi, jonka kautta teen tapahtumatuotantoja, asiantuntijapuheenvuoroja sekä markkinointiin ja viestintään liittyviä projekteja. Päivätyössäni toimin tutkijana Satakunnan ammattikorkeakoulussa.

Haluan olla luomassa ihmisille elämyksiä ja asiakaslähtöisyys on aina etusijalla palveluiden suunnittelussa.

Olen koulutukseltani YAMK tradenomi johtamisen ja asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan alalta sekä tapahtumiin ja festivaaleihin erikoistunut Kulttuurituottaja (AMK). Olen suorittanut myös Maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon. Maaseudun kehittäminen on yksi suurimmista intohimoistani.

bottom of page