Majavamelonnat

Rentoudu, nauti ja koe luonto ja ylväs vesistömme läheltä!

Majavamelonnat heinäkuussa!


Lauhan kanoottivuokraamo esittelee:

Majavamelonnat!

Iltaisin joki tyyntyy, veneilijät loistavat poissaolollaan ja rauha laskeutuu Kokemäenjoelle! Rentoudu, nauti ja koe luonto sekä ylväs vesistömme läheltä ja osallistu samalla leikkimieliseen kilpailuun.

Majavamelonnat alkavat joka ilta klo 21 ja voit olla joella niin kauan kuin huvittaa. Bongaa majavia ja merkkaa havainnot majavapassiin tai ota hieno kuva ja fiilistele muuten vaan. Voit nähdä esimerkiksi peuran ylittämässä jokea tai joutsenen nousevan lentoon. Eniten majavahavaintoja tehneet palkitaan kisan päätyttyä ruhtinaallisesti ja luvassa on palkintoja myös hienoista kuvista, joita voi jakaa #majavamelonnat. Voit lähteä Majavamelomaan niin monena iltana kuin haluat, joko sup-laudalla, kajakilla, tai kanootilla. Varaa majavamelontasi hyvissä ajoin etukäteen koska kalustoa on käytössä rajallinen määrä. Vesille saamme kerralla enintään 26 henkilöä.

Toimi näin: Muista varata melontakalusto itsellesi etukäteen! Saavu varaamanasi ajankohtana paikalle ja melo, rentoudu, nauti ja koe, viipyen joella niin pitkään kuin huvittaa. Ensimmäisellä melontakerralla saat majavapassin, johon voit kirjata havaintosi.

Majavamelonnat: 20€ / ilta / hlö

Vuokraan sisältyy aina: mela, pelastusliivi, pilli ja aukkopeitto tai karkuremmi