Majavamelonnat

Rentoudu, nauti ja koe luonto ja ylväs vesistömme läheltä!

Majavamelonnat vuodelta 2021 ovat päättyneet ja voittaja on Säde Kuusisto yhteensä 14 majavahavainnolla! Kiitos kaikille osallistujille! Ensi vuonna uudestaan.


Lauhan kanoottivuokraamo esittelee:

Majavamelonnat!

Iltaisin joki tyyntyy, veneilijät loistavat poissaolollaan ja rauha laskeutuu Kokemäenjoelle! Rentoudu, nauti ja koe luonto sekä ylväs vesistömme läheltä ja osallistu samalla leikkimieliseen kilpailuun.

Majavamelonnat kestävät heinäkuun ajan alkaen 5.7.2021. Majavamelonnat alkavat joka ilta klo 21 ja voit olla joella niin kauan kuin huvittaa. Bongaa majavia ja merkkaa havainnot majavapassiin tai ota hieno kuva ja fiilistele muuten vaan. Voit nähdä esimerkiksi peuran ylittämässä jokea tai joutsenen nousevan lentoon. Eniten majavahavaintoja tehneet palkitaan kisan päätyttyä ruhtinaallisesti ja luvassa on palkintoja myös hienoista kuvista, joita voi jakaa #majavamelonnat. Voit lähteä Majavamelomaan niin monena iltana kuin haluat, joko sup-laudalla, kajakilla, tai kanootilla. Varaa majavamelontasi hyvissä ajoin etukäteen koska kalustoa on käytössä rajallinen määrä. Vesille saamme kerralla enintään 16 henkilöä.

Toimi näin: Lunasta majavapassisi sekä vesitiivis puhelinpussi, varaa melonnat etukäteen, saavu varaamanasi ajankohtana paikalle ja melo, rentoudu, nauti ja koe, viipyen joella niin pitkään kuin huvittaa.

Majavamelonnat: 20€ / ilta / hlö

Majavapassi + vesitiivis puhelinpussi: 10€

Vuokraan sisältyy aina: mela, pelastusliivi, pilli ja aukkopeitto tai karkuremmi