Kalusto & kauppa

Mela käteen ja menoks!

Kauppa

Myymälästä saatavilla vuokralle myös vesitiiviitä pusseja sekä kännykkäkoteloita, näitä voi ostaa myös omaksi. Lisäksi myynnissä teknistä T-paitaa, lippalakkeja ja pipoja yms.

Kalusto - kesä 2023

 • Rainbow Oasis 4.30 / Peruskajakki - 8 kpl
 • Rainbow Oasis 4.30 / Max Expedition - 2 kpl
 • Roto Attivo / Buran basic / Peruskajakki - 2 kpl
 • Rainbow Oasis twin / Kajakkikaksikko - 2 kpl
 • Pelican Explorer 14.6 DLX / Kanootti - 1 kpl
 • Saimaa SUP Sun 10.6 / Sup-lauta - 8 kpl
 • Saimaa SUP Pike 10.0 Canoe / Sup- lauta kajakkivarustein - 4 kpl
 • Rainbow Oasis 3.50 Expedition Junior - 1 kpl

 • Lagoon 6 kids SOT / Lasten avokajakki - 2 kpl

Mahdollista vuokrata myös:

 • soutuvene
 • neljän hengen puuvene (2 soutaa + perämies & tähystäjä)


Rainbow Oasis 4.30 - 8 kpl

Hyvä ja vakaa peruskajakki joka on varustettu muunmuassa kansiverkolla sekä tilavilla pakkausluukuilla sekä edessä että takana. Suunta vakaa melottava joka sopii hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekkin melojalle ja pakkaustilojensa puolesta vaikka pidemmillekkin jokiretkille. Pehmustettu penkki. Melojan koko suositus S-XL.

Roto Attivo / Buran Basic

Hyvä ja ketterä peruskajakki. Sopii hyvin lyhyille, muutaman tunnin retkille kun mukaan ei tarvitse ottaa paljon tavaraa. Vesipullo kulkee mukavasti kansiverkossa ja on helposti käden ulottuvilla. Melojan koko suositus S-L.

Rainbow Oasis twin

Tukeva ja helppo kajakkikaksikko etenkin melontaharrastustaan aloitteleville. Se on parhaimmillaan päivä- ja satunnaisessa viikonloppuretkeilyssä. Kaksikon varustukseen kuuluvat mm. 4-piste jalkatuet, pehmustetut istuimet ja takapakkausluukku. Myös melonta lapsen kanssa onnistuu niin että aikuinen toimii melojana ja lapsi matkustajana. Melojien koko suositus S-L

Pelican Explorer 14.6 DLX

Kanootti joka sopii kahdelle melojalle, sallien kuitenkin tarvittaessa yhden matkustajan.  Rennoille jokiretkille ja tavaroiden kuljetuskin onnistuu kunhan pakkaat ne vesitiiviisiin pusseihin. Etu ja takastuimissa mukavat selkänojat ja keskipenkin alla pieni pakkausluukku.

Saimaa SUP Sun 10.6

Kotimaista suunnittelua edustaa tämä saimaa sarjan lippulaiva. Hyvä ja tukeva ilmatäytteinen sup lauta kestää aina 25 Psi:n paineen joka takaa verrattoman jäykkyyden ja saa laudan tuntumaan kovalta.  Kevyt lauta liukuu loistavasti ja on helppo ohjattava. Kauniiden kesäpäivien ykkösjuttu. Toimii sekä löhöilyyn ja rennoilla reissuilla tai vaikka kuntoiluun.


Saimaa SUP Pike 10.0 Canoe

Sup lauta kajakkivarustuksella. Lautaan on mahdollista kiinnittää penkki jolloin voidaan meloa kummaltakin puolelta kuten kajakillakin. Mela muuntautuu sup melasta kaksilapaiseksi hetkessä. Toimii siis myös sup lautana normaalisti.

Azul Eclypse 9.6 Sup

Helppo ja tukeva lauta aloittelijalle. Tämä suhteellisen painava "supi" ui ilmatäytteistä lautaa syvemmällä joten tällä on helppo ottaa ensikosketus suppailun maailmaan.


Lagoon 6 kids SOT

Avomallinen vakaa lastenkajakki jolla on helppo tutustua melonnan maailmaan. Noin 4 - 5vuotiaasta alkaen, max 50 kiloiselle melojalle. Vain aikuisen valvonnassa.

Palautetta otamme kaluston (ja muunkin) suhteen  mielellämme vastaan jotta voimme tehdä siihen mahdollisesti muutoksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja kehittyä paremmiksi siinä mitä teemme.  Sinä olet meille tärkeä ja haluamme että vierailusi meillä on päiväsi kohokohta.